Vælg en side
Udgivelsesår: 2013
Sider: 166

Til sidst findes kun kærligheden, 2013

Beate er en ung dansk kvinde, som i en blanding af medfølelse med menneskene og afsky over for den lidelsesfulde verden, de skaber, søger at komme fri og finde hjem til et sted, hun intenst fornemmer og inderligt længes efter.
Imens lever hun sit liv med kærester, venner, arbejde og rejser og ikke mindst besøg hos terapeuten Esther.


”Romanen er fuld af sansninger, eksistentielle overvejelser og små skarpe iagttagelser … Romanen er velskrevet, skarp og nærmest finmejslet i sproget … Fortælleren Beate forsøger at finde sin plads i en larmende verden. Buddhisme spiller en væsentlig rolle, uden at den har karakter af omvendelseslitteratur … Louise Lundberg Claesen fortsætter sit forfatterskab med en fin, lille roman om at udvikle sig i livet og at finde det sted, hvor tingene falder på plads.”
– Sanne Craft, lektørudtalelse, Dansk BiblioteksCenter


”Sprogligt har Louise Claesen fat i noget centralt. Hun har … et godt greb om sansning, situationsbeskrivelser og besidder fra tid til anden en forjættende klarhed. Særligt i de enkle rumskildringer … udmærker hun sig ved både tilbagelænet sproglig styrke og selvsikkerhed …
Til sidst findes kun kærligheden er en uanstændigt paradoksal oplevelse, der veksler mellem trashy åndelighedsautofiktion og poetisk legitimitet.”
– Søren Staal Balslev, Weekendavisen