Vælg en side
Udgivelsesår: 2018
Sider: 138

Sommerfuglen på Balis himmel, 2018

Lucy er en smuk og intelligent kvinde med en svær opvækst i bagagen. Hendes engelske far elskede hende, men hun voksede op hos sin mor i København, den forstyrrede og alkoholiserede kunstmaler Hedvig, som udsatte hende for vold og psykisk terror. Trods barndommens mørke har Lucy klaret sig godt, og med hjælp fra sin terapeut, Esther, bliver hun gradvis mere fri af sine traumer.
Da hun flytter til den lille by Ubud på Bali, hvor mennesker fra hele verden dyrker yoga, mediterer og danser sammen, bliver hun for alvor sig selv.


★★★★★
”Tak for en fin og sanselig fortælling om en spirituel rejse. Om at leve sin sande mening og værdier, finde indre fred og sjælevenner, åndelig søgen og forbindelse, trods de jordiske barske realiteter og kompleksiteter. Smukt.”
– Annika, goodreads


★★★★★
”Sjældent læser jeg bøger, men et eller andet ved denne bog vakte min interesse. Den er hjertevarm og ægte samt skrevet i et spændende sprog, som gjorde, at jeg havde lyst til at læse mere hele tiden. Historien har været en øjenåbner for mig og har hjulpet mig til at følge mit hjerte.”
– Teresa Sol, goodreads