Louise Lundberg Claesen
Sommerfuglen på Balis himmel
Lucy er en smuk og intelligent kvinde med en svær opvækst i bagagen. Hendes engelske far elskede hende, men hun voksede op hos sin mor i København, den forstyrrede og alkoholiserede kunstmaler Hedvig, som udsatte hende for vold og psykisk terror. Trods barndommens mørke har Lucy klaret sig godt, og med hjælp fra sin terapeut, Esther, bliver hun gradvis mere fri af sine traumer.
     Da hun flytter til den lille by Ubud på Bali, hvor mennesker fra hele verden dyrker yoga, mediterer og danser sammen, bliver hun for alvor sig selv. 
138 sider, 225 kr.
Louise Lundberg Claesen
Til sidst findes kun kærligheden

Til sidst findes kun kærligheden er en eksistentiel og filosofisk roman: Vi følger den unge danske kvinde Beate, som i en blanding af medfølelse med menneskene og afsky over for den lidelsesfulde verden, de skaber, søger at komme fri og finde hjem til et sted, hun intenst fornemmer og inderligt længes efter. 
    Imens lever hun sit liv med kærester, venner, arbejde og rejser og ikke mindst besøg hos terapeuten Esther.
166 sider, 225 kr.
E-bogsudgave: 59 kr.


Søren Staal Balslev, Weekendavisen:

"Sprogligt har Louise Claesen fat i noget centralt. Hun har (...) et godt greb om sansning, situationsbeskrivelser og besidder fra tid til anden en forjættende klarhed. Særligt i de enkle rumskildringer (...) udmærker hun sig ved både tilbagelænet sproglig styrke og selvsikkerhed. (...) 
Til sidst findes kun kærligheden er en uanstændigt paradoksal oplevelse, der veksler mellem trashy åndelighedsautofiktion og poetisk legitimitet."

Lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter:
"Romanen er fuld af sansninger, eksistentielle overvejelser og små skarpe iagttagelser af alle de detaljer, der tilsammen udgør en hverdag og et liv. (...)
Romanen er velskrevet, skarp og nærmest finmejslet i sproget. (...) Fortælleren Beate forsøger at finde sin plads i en larmende verden. Buddhisme spiller en væsentlig rolle, uden at den har karakter af omvendelseslitteratur. (...)
Louise Lundberg Claesen fortsætter sit forfatterskab med en fin, lille roman om at udvikle sig i livet og at finde det sted, hvor tingene falder på plads."


Louise Lundberg Claesen
Hannahs sang
Digtene i Hannahs sang er blevet til på baggrund af Louise Lundberg Claesens egne erkendelser og erfaringer, men skriver sig ind i den mystiske tradition, som blandt andet er kommet til udtryk i Højsangen i Det gamle testamente, i kristne mystikeres beretninger og hos digtere som Edith Södergran og Karin Boye.
NB Hannahs sang kan købe både på dansk og engelsk.
52 sider, 169 kr.
Engelsk version, e-bog: 
$6.24

Henrik Strube, sanger og sangskriver:

"Vildt smuk samling digte i Hannahs sang. Der er musik, kød og blod og fuld knald på sanserne. Lang tid siden, at jeg har læst noget så godt."

Ide Hejlskov, forfatter og ph.d. i litteratur:
"Hannahs sang er en sanseligt åndelig sang båret af sproglige paradokser, enkelhed og grammatiske brud, der rækker mod et intet – en åndelig evighed, et håndgribeligt du. Så smukt!”Louise Lundberg Claesen
Camille
Camille er en psykologisk udviklingsroman. I et enkelt, poetisk sprog – og i et besnærende erotisk og feminint univers – følger vi den unge pariserinde Camille. Camille føler sig lidt ensom og er træt af sit job som sminkøse på et modelbureau, men så møder hun Sébastien og billedkunstneren George, og hendes liv fyldes af erotik og attrå. Imidlertid trænger fortiden sig på, og Camille tvinges lidt efter lidt til at konfrontere sin barndoms mørke ...
NB Kan købes både på dansk og engelsk
144 sider, 199 kr.
E-bogsudgave: 59 kr.
Engelsk version, e-bog: 
$6.24

Lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter:
"Sproget er stille og effektivt. Krusningerne i handlingen er små på overfladen, men dybe i personernes liv. En velskrevet roman om det svære liv og den problematiske kærlighed."

Bo Nygaard Larsen i "Nyt fra danske sømands- og udlandskirker":

"Louise Lundberg Claesen skriver med stor overbevisning og har præcis den finhed i sproget, der om noget hører Paris til."

Jette Mortensen, Holte Bibliotek:
"Jeg valgte som sagt den lille hurtigtlæste bog, fordi den foregår i Paris. Den dejlige pariserstemning bliver dog hurtigt overskygget af den alvorlige baggrund for Camilles handlinger. Selv om jeg mest er til "feel good"-bøger, og denne er af en anden genre, kan jeg kun anbefale bogen."

Anmeldelse af tenner, Boggnasker.dk:

"Sproget er lettere poetisk og samtidig meget enkelt, hvilket passer godt til bogens stil. Bogen minder mig utrolig meget om de gamle franske film (...), 'Den franske nybølge', hvor filminstruktørerne prøvede nye metoder af. Camille vil jeg anbefale til folk, der kan lide udviklingsromaner."


LOGIN
Password