Jens Fink-Jensen, illustreret af Mads Stage
Jonas og engletræet
I Jonas og engletræet møder Jonas igen spåpigen Stella – og det på en noget uventet måde. Han kommer på besøg i englelandet og overvinder – ved det gamle engletræs hjælp og sit eget mod – farerne i Dunkelskoven. Det er en eventyrlig rejse, hvor Jonas oplever kærligheden, finder ud af noget om døden og bliver en hel del klogere.
Jonas og engletræet er tredje og sidste bind i trilogien om drengen Jonas. Jonas-bøgerne kan læses som et forløb eller hver for sig.
NB Forhandles ikke længere af forlaget. Kontakt venligst Jens Fink-Jensen via hans hjemmeside www.jensfink.dk, hvis du ønsker at købe bogen. 

Dansk BiblioteksCenter om Jonas og engletræet:
"De flotte illustrationer i Stages velkendte stil afspejler fint den drømmeagtige handling (...) Giver mulighed for fælles snak og undren."

Dette skrev pressen blandt andet om de tidligere Jonas-bøger:

Jonas og konkylien:

"Bedårende, poetisk og i nogen grad også stilbrydende bog for de små (...) den sender nogle helt klare signaler til de små læsere: Mærk verden, mærk naturen. Jonas og konkylien er en dansk billedbog af fineste kvalitet og originalitet."
Lolland-Falsters Stiftstidende

"En stor visionær og visuel oplevelse. Fink-Jensens ord summer af fortælleglæde. Jonas og konkylien er en rig billedhistorie. Fuld af harmoni og glæde."
Det Fri Aktuelt

Jonas og himmelteltet:

"Med Mads Stages og Jens Fink-Jensens Jonas og himmelteltet bevæger vi os over i den lysende renfærdige sommerpoesi. Der er et næsten chagallsk anstrøg i den følsomt indlevede beskrivelse."
Information

"Der er kilometerhøjt til loftet i denne poetiske og farverige fortælling om en anden måde at rejse på. Og her er meget at tale om bagefter med små, filosofiske gemytter."
Berlingske Tidende

LOGIN
Password